VvE Beheer Totaalpakket; het VvE compleet pakket voor beheer

Wilt u als Vereniging van Eigenaars volledig ontzorgd worden op het gebied van administratief, financieel en technisch beheer? Met het Beheer Totaalpakket kan dat. U draagt het volledige beheer van uw woning / appartement / gebouw op een verantwoorde manier over aan de specialisten op dat terrein. U hebt er dan zelf geen omkijken meer naar; wonen zonder zorgen is ons motto!

Volledig ontzorgd met het Beheer Totaalpakket

Op het gebied van administratief en financieel beheer verzorgen wij de volledige administratie voor u:

  • Verenigingsadministratie
  • Jaarrekening vervaardigen
  • Eigenaars-bijdragen incasseren
  • Stookkostenverrekening
  • Servicekosten / eigenaars-bijdragen berekenen
  • Liquiditeitsprognoses

Zoals u ziet, wordt alles voor u gedaan.

Technisch beheer via Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

IMG_4255Voor het technisch beheer kijken we via een MJOP naar de onderhoudsbehoefte van uw complex. Mocht dit MJOP er niet (volledig) zijn, dan kunnen wij deze voor u opstellen. Dit doen wij aan de hand van een nulmeting.

Binnen ons Technisch Beheer is het een must dat er een MJOP wordt opgesteld. Hiermee kan planmatig onderhoud door middel van budgettering en voorbereiding begeleiding en toezicht worden verzorgd.

24-uurs klachten- en storingsdienst

Ovezicht achterzijdeHet Beheer Totaalpakket is inclusief een 24-uurs klachten- en storingsdienst. Als vereniging kunt u zeven dagen per week, 52 weken per jaar met uw storingen op technisch gebied terecht bij onze professionals. Zij proberen zo snel mogelijk de klachten en storingen te verhelpen. Tijdens kantooruren is dat via het vertrouwde nummer 0318 - 754 121. Buiten kantooruren is er een speciaal storingsnummer te bellen, dat verstrekt wordt bij het afsluiten van een beheerovereenkomst . Zodoende is de storingsdienst altijd bereikbaar.

Een VvE compleet pakket voor beheer

Met dit VvE compleet pakket voor beheer wordt uw Vereniging van Eigenaars volledig ondersteund voor het beheren van uw woning- / appartementencomplex. VvE Ede Beheer verzorgt ook het bijeenroepen van de Algemene Ledenvergadering. Alleen die vergadering bijwonen, dat moet u wél zelf doen.