Als VvE beheerder ontzorgen wij uw vereniging

IMG_9960Bent u als Vereniging van Eigenaars op zoek naar een organisatie die voor u alle beheertaken op zich neemt? Wilt u het administratief, financieel en technisch beheer uitbesteden? Kies dan voor VvE Ede Beheer. Als VvE beheerder verzorgen wij met veel enthousiasme alle beheertaken voor uw woning- / appartementencomplex. Onze administratie specialisten voeren het administratief en financieel beheer uit. Onze allround bouwkundigen en installatiedeskundigen verzorgen het technisch beheer.

Ons VvE Beheer Totaalpakket

Door beide beheertaken te combineren, hebben wij een uniek product: het VvE Beheer Totaalpakket. Met dit pakket kan uw Vereniging van Eigenaars het volledige beheer van onroerend goed op een verantwoorde manier overdragen aan specialisten op dat terrein. U hebt dan zelf nergens meer omkijken naar. U haalt met dit VvE Beheer Totaalpakket een professionele aanpak van het volledige beheer van uw vereniging in huis.

Als VvE beheerder bieden wij u flexibiliteit

IMG_9388Uw Vereniging van Eigenaars bepaalt natuurlijk zelf van welke diensten gebruik wordt gemaakt. Flexibiliteit in onze dienstverlening zorgt voor een pakket op maat. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en de onmogelijkheden voor uw vereniging. In overleg met u komen we tot een dienstenpakket dat volledig tegemoet komt aan de behoeften en verlangens van uw vereniging. Als VvE beheerder staan wij voor persoonlijk en klantgericht beheer; een heldere communicatie met u als bewoner / eigenaar. Bovendien staan wij 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

Het kantoor van VvE Ede Beheer

Ons kantoor bevindt zich in Ede op Galvanistraat 1. Het gebouw is centraal gelegen en makkelijk te bereiken met de fiets of de auto (bekijk onze locatie).
Voor wat betreft de administratieve en financiële zaken zijn momenteel drie personen actief met het beheer van ongeveer 35 verschillende VvE’s. De technische zaken worden behartigd door twee ervaren bouwkundigen die al geruime tijd actief zijn met beheer en onderhoud.

Hebt u als Vereniging van Eigenaars vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.